WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

>Verdens fineste overskrift! Ja da er det klart at jeg skal få min egen pc snart da blir det videoblogg HVIS den pc'en har bra kamera. Sorry for at jeg ikke fikk skrive innlegg idag er hoss pappa fikk ikke tak i en pc før det.

Noe jeg lurer på..........leser noen bloggen min? føles som om ,om ingen gjøre det :/ Jeg har fått en melding der det sto ''jeg og over 20 venner av meg leser bloggen din og vi elsker den'', men hvis over 20 leser bloggen min er det jo kanskje vanlig at jeg får en kommentar, vetikke. men jaja

Hvis DU leser bloggen min gjerne send meg en melding eller spørsmål hvis jeg får over 10 spørsmållager jeg en ''svar på spørsmål'' innlegg. Blir dessverre ingen bilder idag er ikke på pc'en min så vil ikke laste ned bilde av meg selv på andres pc. Er hos en venn kall det familie venn. Og imorga og litt idag vil jeg øve på tentamen engelsk og matte :(((((((((((((((((((((((((((( så må jeg lære meg tallene fra 30-50 i fransken ...+lekser+gjøre ferdig prosjekter , ark osv = etter at denne uka er ferdig blir det chill :)

Hade:D

 

Én kommentar

Kristin

26.nov.2011 kl.22:45

Kjempe fin blogg! :-)

Skriv en ny kommentar

swaagit

swaagit

13, Sandefjord

Hallo! Jeg er ei jente på 13år gammel og lever livet ,hahha.Jeg liker noen sport,shoppe,være med venner osv. og er ganskeeeeeeee glad i justin bieber. Dere for vite mer om meg hvis dere leser bloggen min, snakkes! :)

Kategorier

Arkiv

hits