Onsdag/ Om meg

Hallo, da var det tid for en ny innlegg. Jeg beklager så mye for at jeg ikke endå har fått tak i kamera. Og jeg sa at jeg skulle vise video av rommet mitt når den var ferdig, men den er forstt ikke ferdig. Jeg gjorde matte leksa for ett par timer sida, hahaha slet mye. Nå bare sitter jeg å ser på favoritt serien min.

Sånn som dere ser på overskriften står det at jeg skal skrive om meg selv, jeg har begynt å blogge rundt i en mpndte nå, men forsatt ikke sagt noe om meg, skam.

Navn: Øzge....jo, jeg er tyrkisk. Men født i Norge da.

Alder: 13

Hvor jeg bor sier jeg ikke om, jeg stoler ikke 100& på internett og nei jeg bor ikke i stedet som bor i profilen min, sier til ingen hihi. 

Jeg er enebarn, wiiii. Jeg er utrloig glad i Justin Bieber, bruker halve dagen eller over halve dagen min til han. Haha. Jeh har mange venner jeg er utrolig glad i, noen av dem har blogg også.  

Om det er noe annet, så kan du spørre i kommentarfeltet.    

Btw: Ny headrer, syntes om den?

//Hvilken land kommer du ifra?//Hva lurer du om meg?//Hva syntes du om den nye headern?//

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

swaagit

swaagit

13, Sandefjord

Hallo! Jeg er ei jente på 13år gammel og lever livet ,hahha.Jeg liker noen sport,shoppe,være med venner osv. og er ganskeeeeeeee glad i justin bieber. Dere for vite mer om meg hvis dere leser bloggen min, snakkes! :)

Kategorier

Arkiv

hits